večernji zvuci

Umjetnička škola Matko Brajša Rašan održala večer harmonikaša

| Autor: Branko Biočić
(Foto RKUD Rudar Raša)

(Foto RKUD Rudar Raša)


Umjetnička škola Matko Brajša Rašan iz Labina, organizirala je večer harmonikaša pod nazivom "Večernji zvuci" u dvorani RKUD-a RUDAR u Raši. Koncert harmonikaša, učenika muzičke škole, s mjesta ispred crkve Sv. Barbare na Trgu, obzirom na pogoršanje vremenskih prilika, preseljen je u dvoranu RKUD-a koju su pripremili članovi društva.

Koncert je organiziran povodom završetka školske godine, učenika muzičke škola Matko Brajša Rašan. Učenici su priredili jednu lijepu i ugodnu večer harmonike, a nastupilo je 14 učenika i to Vito Škropeta, Leon Rade, Ivan Škropeta, Dalan Rančić, Patrik Šestak, Mateo Vale, Orlando Lukež, Ervin Husić, Karlo Knapić, Dastin Oražem, Ilario Peršić, Karlos Stanić, Bartol Banišić i Alison Šimić jedina ženska učenica škole harmonike.

Mentorice učenika su profesorice Đenana Levak i Karmen Brajuha koja je i moderator programa. Prigodnim riječima na početku koncerta obratila se prisutnim učenicima, roditeljima i ostaloj publici ravnateljica škole Melita Lasek Satterwhite. Pokroviteljstvo ovog lijepog koncerta mladih harmonikaša bili su općina Raša i Turistička zajednica općine Raša.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini