suradnja

Obitelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na odmoru u Umagu

| Autor: Glas Istre
(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)


I ove godine, Plava Laguna omogućila je ljetovanje za dvanaestero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, uz njihove SOS mame i tetu, u naselju Polynesia u Umagu. Ta suradnja, koja traje već neko vrijeme, omogućava djeci da uživaju u ljetnim radostima i stvore nezaboravne uspomene.

"Plava Laguna još je krajem prošle godine ponudila smještaj za SOS obitelji s obzirom da smo svjesni da ovako malenim doprinosom možemo nekome uljepšati djetinjstvo. Drago nam je da su djeca iz Ladimirevaca kod nas te vjerujemo da će kući ponijeti lijepe uspomene iz Umaga. A suradnju sa SOS Dječjim selom svakako ćemo nastaviti i dalje kroz različite aktivnosti", naglašavaju iz Plave Lagune.

"Ljetovanje u Umagu već je postala mala tradicija za naše SOS mame, tete i mališane. Iznimno se veselimo ovoj ljetnoj sezoni i novim uspomenama koje će djeca nositi zauvijek u svojim sjećanjima. Hvala odsrca Plavoj Laguni", rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je SOS Dječje selo u Hrvatskoj, smješteno u valpovačkom selu Ladimirevci, 20-ak kilometara od Osijeka. To je selo poznato po brizi i ljubavi mještana koji se Ladimirevce trude učiniti lijepim i ugodnim mjestom za življenje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of