Međunarodno natjecanje harmonikaša

Mladi žminjski harmonikaši ostvarili impresivne rezultate u Italiji

| Autor: Glas Istre
(Foto Harmonikaški centar "Livi")

(Foto Harmonikaški centar "Livi")


Proteklog vikenda se u gradiću Erbezzo u blizini Verone održalo 31. Međunarodno natjecanje harmonikaša, na kojem je sudjelovalo 7 najboljih učenika iz žminjskog Harmonikaškog centra "LIVI" koji su ostvarili zapažene rezultate.

Najbolji je i ove godine bio osmogodišnji Nathaniel Glad koji je ostvario prvo mjesto u kategoriji A (do 10 godina), osvojivši najveći broj bodova (96/100). Valja napomenuti da je prošle godine bio najmlađi natjecatelj te sa 92 boda bio 2. u kategoriji A. Debitant na natjecanju Deni Milotić se sa postignutih 94/100 kući vratio sa peharom 2. mjesta u kategoriji B.

U skupini B odlične rezultate su imali Nino Sirotić (91/100) i Debitant Aleks Kmet (91/100) koji su također osvojili 2. mjesto. U kategoriji C, koja je imala najviše natjecatelja, Davor Milanović je sa svojih 87/100 osigurao 3. mjesto.

Kategorija E, od 16 - 18 godina imala je najmanji broj natjecatelja, ali je tu učenik Petar Jerman ostvario 91/100 bodova te osvojio 2. mjesto, a odmah za njim Martin Šepić (90/100) 3. mjesto.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater