u poreču

Besplatno predavanje "Zašto i kako postati poduzetnik/ca"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u četvrtak, 13. lipnja s početkom u 17.30 sati održat će se besplatno predavanje "Zašto i kako postati poduzetnik/ca?", koje će obuhvatiti sljedeće teme:

•    "Zašto želim biti poduzetnik/ca" - Vizija, svrha, ciljevi – odabir ideje u skladu sa svojim vrijednostima i sa svrhom, postavljanje ciljeva i održavanje motivacije 
•    Otvaranje pothvata i praćenje poslovanja  - Knjigovodstvena  evidencija – važnost – postupak osnivanja, odabir pravnog oblika, dokumentacija i troškovi osnivanja, kako dobiti poticaje za samozapošljavanje – kome i kako se javiti, zašto je važan knjigovođa i kako uspješno surađivati sa njim na obostrano zadovoljstvo i zajednički uspjeh 
•    Marketing - mrežni marketing – kako se predstaviti, plasirati 
•    Komunikacija kao ključ dobrih poslovnih odnosa  - Razvijanje povjerenja, vođenje razgovora, stvaranje odnosa, upravljanje emocijama, upravljanje resursima 

Ovo besplatno predavanje namijenjeno je pojedincima koji imaju namjeru/ želju pokrenuti poduzetnički pothvat a pitaju se "zašto i kako?", nezaposlenima, zaposlenima koji uz svoj primarni posao imaju hobi koji ih ispunjava i potajno žele to pretvoriti u posao, poduzetnicima početnicima koji imaju pitanja ili žele podijeliti svoja iskustva sa drugima studentima i učenicima te svima kojima je ova tema zanimljiva.

Predavačice su Sanja Balen, Martina Balen i Graciela Bićanić.

Sanja Balen - dipl.oec. vlasnica obrta SaNic, profesorica je ekonomske grupe predmeta u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka posljednjih 30 godina, menadžerica u firmi Forever living products za koju radi kao nezavisni poslovni partner posljednjih 14 godina.

Martina Balen je ekonomistica, vlasnica knjigovodstvenog servisa KNJIGOVODOSTVO MARTINA posljednjih 7 godina i nezavisni poslovni pratner firme Forever living products.

Graciela Bićanić je dipl. oec. profesorica ekonomske skupine predmeta u srednjoj školi posljednjih 17 godina. NLP master, Instruktorica Joge te apsolventica Regionalne Waldorfske edukacije – Waldorfske pedagogije.

Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu [email protected] najkasnije do utorka 11. lipnja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter