bogat program u lipnju

FOTOGALERIJA / Vinkuranska noć otvorila sezonu mjesnih fešti na području općine Medulin

| Autor: Glas Istre


U subotu, 1. lipnja Vinkuran je bio domaćin brojnim događajima koji su obilježili početak mjesnih fešti i obilježavanja Dana Općine Medulin. Ove godine Općina Medulin slavi 31 godinu svoga postojanja i rada, a bogat program Dana Općine Medulin trajat će cijeli lipanj te će obuhvatiti raznovrsne zabavne, kulturne, sportske i rekreativne sadržaje za sve generacije mještana i posjetitelja.

Tako je u Vinkuranu u jutarnjim satima održan turnir u stolnom tenisu gdje je pobjedu odnio Vedran Pogorilić, dok je u popodnevnim satima održan turnir u boćanju u organizaciji Boćarskog kluba Vinkuran.

Roditelji i djeca najviše su uživali u tradicionalnim igrama za djecu koje su održane od 18 do 20 sati u vinkuranskoj lučici, a tamo su najmlađi imali priliku s roditeljima potezati konop, natjecati se u kariolama i igrati igru "Uhvati metlu". Mame su bile zadužene za potezanje konopa s djecom, dok su tate svoja umijeća pokazali u utrci s kariolama.

U nastavku večeri, dodijeljene su nagrade djeci sudionicima natjecanja te je zabava za mještane i posjetitelje uz nastup Academix banda i Giuliana nastavljena do kasno u noć.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter