IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA

IDS premoćno pobijedio u Poreču i Bujama, a HDZ se u Poreču prvi put kandidirao u čak osam mjesnih odbora

| Autor: Tea Tidić
Porečki IDS-ovci (Foto: IDS-DDI)

Porečki IDS-ovci (Foto: IDS-DDI)


U nedjelju su u Poreču i Bujama održani izbori za Vijeća mjesnih odbora. U Poreču je IDS pobijedio u 9 od 10 mjesnih odbora te su osvojili 57 od 70 vijećnika, dok je u Bujama IDS pobijedio u 6 od 7 mjesnih odbora te su osvojili 30 od 39 vijećnika.

- Nadmoćna pobjeda IDS-a na izborima za Vijeća mjesnih odbora u Poreču i Bujama nedvojbeno pokazuje našu snagu i spremnost da odgovorno upravljamo svakim kantunom naše Istre. Svaki mjesni odbor, svako naselje, svaki metar naše Istre je bitan! Hvala svima koji su sudjelovali na izborima, brojnim sugrađanima koji su nam dali povjerenje. Kao i uvijek dosad, znat ćemo ga opravdati", veli predsjednik IDS-a Dalibor Paus.

Zanimljivo je da se u Poreču u čak osam mjesnih odbora kandidirao HDZ, što je presedan u povijesti porečkog HDZ-a. Tako je HDZ na porečkim izborima osvojio osam vijećničkih mjesta u mjesnim odborima.

S druge strane, SDP, koji u porečkom Gradskom vijeću ima dva vijećnika, nije se kandidirao u nijednom mjesnom odboru.

"Dragi naši, hvala van od srca!! Nastavljamo dalje delati za sve vas, 365 dana u godini, sve četiri godine u svakom dijelu našeg grada! Vi ste naša forza, naša snaga i 82,8% glasova u svim mjesnim odborima za liste IDS-a za nas je velika čast obaveza da nastavimo dalje jednako radno. Hvala/Grazie", poručuju iz porečkog IDS-a.

Bujski kandidati IDS-a za mjesne odbore (Foto: IDS-DDI)Bujski kandidati IDS-a za mjesne odbore (Foto: IDS-DDI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter