nova kamping ponuda u Istri

Floria Glamping Garden: Luksuz na samo desetak minuta od Starog Labina. Direktorica kampa otkriva nam detalje

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Foto Festival Photography)

(Foto Festival Photography)


U Gondolićima, deset minuta lagane šetnje od starogradskog labinskog trga, na cesti koja vodi prema Prtlogu i pet kilometara od Rapca otvoren je »Floria Glamping Garden«, u koji je uloženo 20 milijuna kuna. Ime glampinga nastalo je spajanjem naziva glavnih ulaznih vrata u Stari Labin - Vrata sv. Flora, zatim pjevnog naziva Istre-Istrie i flore, bogatog biljnog svijeta u njoj.

Investicija od 20 milijuna kuna

Vlasnik kampa je Anton Vlačić iz Labina, vlasnik tvrtke Tempo, a direktorica kampa je Lara Vlačić Miletić, njegova kći i supruga istarskog župana Borisa Miletića.

- Gostima je u pogledu smještaja u ponudi sedam parcela za kampere, veličine sto kvadrata, sa svom potrebnom infrastrukturom za moderno uživanje u prirodi, moderna kuća za odmor s elementima autohtone Istre te osam luksuznih šatora koji nose imena po autohtonim biljkama koje su zasađene ispred njih. U šatorima se mogu smjestiti ukupno 22 osobe. Pet luksuznih šatora za po dvije osobe pružat će svojim gostima maksimalan užitak u privatnosti i odmoru u prirodi, a četiri šatora imaju vlastiti bazen, jedan ima jacuzzi. Za one koji vole putovati u većem broju, na raspolaganju su tri šatora za po četiri osobe. Doživljaju pridonosi i pogled na vinograd koji dalje seže sve do mora, spajajući se s plavetnilom neba, kazuje direktorica.

(Foto Festival Photography)Lara Vlačić Miletić (Foto Festival Photography)

Svih osam šatora imaju svoje kupaonice, a šatori s bazenom se mogu pohvaliti čak s dva tuša, unutar šatora i uz bazen. Šatori za četiri osobe imaju i kuhinju.

Bazen, bar i wellness...

- Dobrodošli su i vanjski gosti, oni koji nisu smješteni u našem kampu, koji žele potražiti osvježenje na velikom sunčalištu uz bazen od stotinu četvornih metara, u sklopu bara i uz personalizirane koktele. Vrijeme mogu provesti i u wellnessu koji obuhvaća infracrvenu saunu i infracrvenu himalajsku saunu. Nakon saune mogu se osvježiti pod tušem koji izmjenjuje fini kišni mlaz, kaskadni mlaz ili maglu s rasponom boja - kromoterapija koja stvara čarobnu atmosferu i magično iskustvo, ili pak u jacuzziju u sklopu wellnessa, nabraja Lara Vlačić Miletić.

(Foto Festival Photography)(Foto Festival Photography)

Svakog jutra, dodaje direktorica, u Floria Glamping Gardenu dostupan je doručak, kontinentalni ili vegetarijanski, a u ponudi su i domaći sirevi, kobasice i drugi proizvodi lokalnih proizvođača. U sklopu recepcije je i trgovina suvenira, gdje ima maslinovih ulja, vina, proizvoda od tartufa, keramike i ostalih sitnica lokalnih proizvođača.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater