OTVARA SE 50-AK RADNIH MJESTA

Gradi se još jedan trgovački centar na području Medulina. Uskoro otvaranje

| Autor: Marcello ROSANDA
Medulin (Arhiva)

Medulin (Arhiva)


Izvan naselja Pomer u općini Medulin, nedaleko od Petrolove benzinske crpke, trenutno se gradi još jedan trgovački centar. Radi se o izgradnji supermarketa trgovačkog lanca Plodine na parceli od otprilike 8.500 kvadrata. Pored supermarketa i caffe bara koji će zajedno biti smješteni u objektu površine 2.000 kvadrata, iz Uprave Plodina kažu da će se za kupce osigurati i stotinjak parkirnih mjesta.

"Osnovni prostor čini prodajni prostor supermarketa sa skladištem, rashladnim komorama, mesnicom, samoposlužnom pekarom i gastro odjelom. Plodine su poznate i po velikom izboru proizvoda, odnosno po širini asortimana te je u ponudi supermarketa svakodnevno otprilike 30.000 različitih artikala. Prodajni prostor opremljen je modernom opremom koja će kupcima olakšati kupovinu. Pored toga, bit će tu i moderno uređeni caffe bar", kaže Mirjana Palada Kmetović, članica Uprave Plodina.

"U supermarketu će biti zaposleno oko 40 stalnih radnika, a tijekom turističke sezone, ovisno o povećanju posjećenosti supermarketa, ta će se brojka povećati za deset do dvadeset sezonskih radnika".

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter