Jednokratna pomoć

Grad Labin za uskrsne blagdane isplaćuje novčane dotacije i daruje poklon bonove

| Autor: Branko BIOČIĆ
Labin

Labin


Bliži se vrijeme uskrsnih blagdana kada Grad Labin tradicionalno isplaćuje novčane dotacije umirovljenicima slabijeg imovinskog stanja te poklon bonove korisnicima socijalnog programa i kućanicama starijima od 60 godina.

Stoga, radi promjene valute i sukladno fiksnom tečaju konverzije, Grad poziva sve umirovljenike s prebivalištem na području Grada Labina čija visina mirovine iznosi do 345,08 eura da provjere nalaze li se u evidenciji osoba koje ostvaruju navedeno pravo.

Ujedno se pozivaju umirovljenici koji su prve mirovine primili nakon 1. prosinca 2022. godini da u Grad Labin dostave odrezak mirovine od siječnja ili veljače 2023. a također i ostale umirovljenike čiji se broj računa promijenio nakon 1. prosinca 2022. da Gradu dostave IBAN.

Pozvane su i domaćice koje su napunile 60 godina odnosno koje tu dob navršavaju 31. ožujka da se jave kako bi i njihove podatke potvrdili u evidenciji. Domaćice i korisnici gradskog socijalnog programa ostvaruju pravo na poklon bon u vrijednosti od 35 eura za nabavku prehrambenih artikala.

Umirovljenici ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć i to do najviše 70 eura, ovisno o visini mirovine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter