LABIN

Produžen rok za podizanje blagdanskih bonova

| Autor: B. BIOČIĆ

Grad Labin poziva umirovljenike, domaćice i korisnike socijalnog programa koji kroz protekli tjedan nisu bili u mogućnosti podignuti svoje bonove i novčane dotacije, da to učine danas ili sutra 17. prosinca u vremenu od 8.30 do 11 sati, u prostorima Grada Labina (Titov trg).

Naime, u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana Grad Labin daruje svoje najpotrebitije sugrađane: osobe u Socijalnom programu, umirovljenike do 2.500 kuna mirovine i domaćice starije od 60 godina. Korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina ostvaruju pravo na poklon bon u vrijednosti od 200 kuna, a prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500 kuna jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200 kuna mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina uz predočenje osobne iskaznice i odreska mirovine za studeni 2019. godine. Iz tog prava izuzeti su umirovljenici - korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu. Sve informacije mogu se dobiti na telefone broj 866-842 ili 866-843.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter