U povodu uskrsnih blagdana

KRŠAN: Podjela bonova od 200 kuna

| Autor: Branko BIOČIĆ
Poslovna proizvodna zona Kršan istok

Poslovna proizvodna zona Kršan istok


U povodu uskrsnih blagdana, načelnik Općine Kršan Valdi Runko donio je Odluku o dodjeli  jednokratne novčane dotacije svim umirovljenicima, domaćicama i nezaposlenim osobama s navršenih 55 godina (rođeni do 4. travnja 1966. godine) s područja Općine Kršan u iznosu od po 200 kuna, koja će im biti isplaćena na tekuće račune.

Građani koji još nisu dostavili svoj IBAN mogu to učiniti tako što će preuzeti MS Word ili PDF dokument, elektronički ili ručno ga ispuniti te poslati na e-mail [email protected] ili poštom na adresu Općina Kršan (Blaškovići 12). Također, mogu osobnu doći u sjedište općine radnim danom od 8 do 12 sati i ispuniti obrazac uz predočenje osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Uz IBAN novi umirovljenici trebaju dostaviti i odrezak mirovine ili rješenje o mirovini te presliku osobne iskaznice, nove domaćice trebaju dostaviti osobnu iskaznicu, a novi nezaposleni potvrdu HZZ-a o nezaposlenosti.

Osobe koje nemaju mogućnost dostave zahtjeva mogu se obratiti za pomoć od ponedjeljka do petka između 8 i 12 sati na broj telefona 052/378-233 ili slanjem upita na [email protected]. Rok za dostavu podataka je 31. ožujka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter