Sportaši u plavoj laguni

Umaški turistički kompleks kroz siječanj ugošćuje sportske klubove iz Hrvatske i susjedstva

| Autor: Glas Istre
U Umagu će se pripremati sportaši (foto: Plava Laguna)

U Umagu će se pripremati sportaši (foto: Plava Laguna)


Nogometni klub Osijek na pripremama je u umaškoj Plavoj Laguni. Tijekom siječnja porečki turistički kompleks ugostit će razne sportske klubove od nogometnih, rukometnih, futsal, odbojkaških, gimnastičarskih, aerobik i to iz Slovačke, Italije, Ukrajine, Slovenije, Mađarske.

"Uprava i rukovodstvo kluba stajališta su da na pripreme ove godine idemo u domaće destinacije. Prethodnim obilaskom potencijalnih odredišta dojmio nas se Umag i Istra. Odabir baš ovog hotela pokazao se je kao pun pogodak. Na svakom se koraku osjećamo ugodno i dobrodošlo. Mi ovdje nismo na odmoru nego na pripremama i u osoblju hotela nailazimo na odličnog partnera koji nas u svim segmentima boravka prati profesionalno ali i prijateljski. Na ulazu i u predvorje hotela domaćin je postavio detalje u bojama našeg kluba koji su nam se jako svidjeli i svi smo se osjetili dobrodošlo. Također što se tiče infrastrukure vrlo smo zadovoljni, tereni su izvrsni, tako da i kod nas možemo naći sve što nude Turska ili Španjolska, ako ne i nešto više..." rekao je Mario Mihić.

U Umaškoj Plavoj Laguni upravlja sa četiri nogometna igrališta, od kojih je jedan nositelj FIFA QUALITY PRO certitifikata. U ponudi Plave Lagune nalaze se i tri malonogometna terena sa umjetnom travom ispred Hotela Garden Istra Plava Laguna. Tereni sa umjetnom travom ključni su za zimski dio priprema, s obzirom da se nogometni tereni koriste već od siječnja kada je vrijeme nepredvidivo.

"Plava Laguna već punih 60 godina ugošćuje sportske goste, a sportska infrastruktura razvijala se paralelno sa smještajnom infrastrukturom od početka našeg postojanja. Posebno smo ponosni na naše nogometne terene, kako u Poreču, tako i u Umagu, od kojih dva nose i FIFA certifikate. Sportski turizam sjajan je način za produljenje turističke sezone, a za sportaše u našim destinacijama doista smo osigurali najbolje moguće uvjete, kako za treniranje,tako i za smještaj te odmor.", naglašavaju u Plavoj Laguni.

U Zelena Resortu u Poreču Plava Laguna raspolaže s nogometnim centrom ukojem se može vježbati na četiri uređena travnata nogometna igrališta od kojih je jedan s umjetnom travom i FIFA QUALITY certifikatom. Tri igrališta imaju rasvjetu, a sva četiri udaljena su samo 300 m od dviju polivalentnih sportskih dvorana u Intersport centru te smještajnih objekata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter