PRIPREME DINAMA

Dani Olmo, Bruno Petković i društvo stigli u Rovinj

| Autor: Ivica RADETIĆ

Rano poslijepodne autobusom iz Zagreba, uz nešto više od dva sata ugodne vožnje, u luksuzni rovinjski hotel Lone stigli su nogometaši Dinama, jesenski prvaci HNL i trenutno najbolja nogometna momčad u Hrvatskoj. Dočekalo ih je sunce i ljubazno osoblje hotela, u kojem je prije odlaska u Rusiju boravila i nogometna reprezentacija Hrvatske.

Nakon ručka i kraćeg odmora "modri" su svoj prvi trening na istarskom poluotoku odradili na igralištu Kunfin u Rovinjskom Selu. Ispred domaćina i NK Mladost brojnu ekspediciju "Dinama" dočekali su rukovoditelj sporta u rovinjskoj Maistri Valter Androšić, "mladostaš" Matija Pokrajac te Klaudio Pokrajac, zadužen za nogometni teren koji je u odličnom stanju. Nogometaši Dinama, koji će se u Istri pripremati do 25. siječnja, treninge će odrađivati prijepodne u Rovinju na igralištu Valbrune, dok će na Kunfin u Rovinjsko Selo svako poslijepodne.

Tijekom boravka na rovinjskim pripremama "modri" će odigrati prijateljski susret protiv Lokomotive iz Zagreba u petak. Lokosi su započeli pripreme u Medulinu. Uz to, igrat će protiv jednog slovačkog kluba te Kopra i Orijenta.

Već prvi trening Dinama u Rovinjskom Selu pratilo je nekoliko mladih navijača, a najviše pozornosti privlačili su Dani Olmo te hrvatski reprezentativci Bruno Petković, Mislav Oršić i vratar Dominik Livaković. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter