"Raduj se za svoje mladosti"

Rok za prijave na Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću produžene do 30. travnja

| Autor: Marin Smolčić
(Fotografije poslao: Marin Smolčić)

(Fotografije poslao: Marin Smolčić)


Gospićko-senjska biskupija i grad Gospić domaćini su 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11, 9).  Prijave za Susret, putem platforme e-župe, započele su 4. siječnja 2024. i planirano je bilo da budu zaključene za Uskrs, 31. ožujka 2024. godine. 

S obzirom da postoji interes za sudjelovanje na SHKM-u u Gospiću rok za prijave produžen je do 30. travnja 2024. godine. Za sudionike SHKM-a koji ostvaruju pravo na noćenje prijave su produžene do 20. travnja 2024.

(Fotografije poslao: Marin Smolčić)(Fotografije poslao: Marin Smolčić)

Nakon tog datuma sudionici će imati mogućnost prijave na SHKM do 30. travnja 2024. godine, ali neće imati pravo ostvariti mogućnost noćenja bez obzira na udaljenost Nad/biskupija iz kojih dolaze.

Za više informacija može se javiti na e-mail adresu [email protected], na broj telefona 053/746-400 ili pratiti na službenoj web stranici Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću kao i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i TikTok).


Podijeli: Facebook Twiter