humanitarni koncert

Klapa Rišpet ove subote na Portarati

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Božić u INK odnosno Božić na Portarati, naziv je božićnog humanitarnog gala koncerta koji se od 2013. godine održava u povodu božićnih blagdana pod pokroviteljstvom kompanije Arena hospitality group i Grada Pule.

U sklopu ovog projekta, ove godine, u subotu 23. prosinca u 20.30 sati, na Trgu Portarata nastupit će klapa Rišpet, a gošća koncerta bit će Antonela Doko.

S obzirom da je ove godine ovaj božićno-humanitarni koncert besplatan i poklon svim građanima u povodu 10. obljetnice ovog projekta, građani će imati priliku izvršiti donacije u posebnim kutijama.

Prihodi od prodaje ulaznica išli su između ostalog do sada Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, teško stradalom, sada nažalost pokojnom Puljaninu Dimitriju Kačini Giovanniniju, Školi za odgoj i obrazovanje, odnosno Učeničkoj zadruzi Šparooga, Udruzi cerebralne paralize Istarske županije za opremanje novog prostora u Rojcu, Sigurnoj kući Pula, Udruzi GEA odnosno Klubu žena liječenih od raka dojke, Atletskom klubu za osobe s invaliditetom Spektar te Domu za djecu »Ruža Petrović«, kao i Down syndrome centar Pula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter