ISTRA 1961

POVRATAK "RATNIKA IZ OTOKA": Priključili se Slavko Blagojević i vratar Tomislav Duka

| Autor: Ivica CEROVAC
BIVŠI KAPETAN SE VRATIO NA DROSINU - Slavko Blagojević (Danilo MEMEDOVIĆ)

BIVŠI KAPETAN SE VRATIO NA DROSINU - Slavko Blagojević (Danilo MEMEDOVIĆ)


Povratak "ratnika iz Otoka" u zeleno-žute redove naznaka je da su baskijski vlasnici pulskog kluba napokon izišli iz krutih okvira koje su sami sebi nametnuli, počeli razmišljati nogometno i povlačiti poteze koji bi im se trebali vratiti kroz prizmu rezultata

Prvi put, nakon što je u petak obavio prozivku i potom poveo nogometaše Istre 1961 u pripreme za nastavak prvoligaške sezone, trener Ivan Prelec je jučer svojim pulenima servirao dvostruki program. Ujutro je na meniju bio fitness na "Drosini", dok se poslije podne radilo s loptom na medulinskoj "četvorci". Pod paskom najmlađeg stratega Prve HNL i članova njegovog stožera, trening je odradio 31 igrač, uz Karolisa Laukžemisa koji je sa strane odrađivao trkačke dionice. Nije bilo bolesnog Agrona Rufatija, niti Marija Munivrane koji odrađuje terapije, kao ni onih igrača koji će u Pulu stići tek nakon što privedu kraju rehabilitaciju poslije operativnih zahvata kojima su bili podvrgnuti.

S momčadi trenira i Vice Miljanić, koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u porečkom Jadranu te je načelni dogovor da tamo ostane do ljeta. Sam igrač je u nedavnom razgovoru za naš list istaknuo da ne bi imao ništa protiv takvog scenarija, ali i da bi raširenih ruku dočekao poziv da se ove zime vrati na "Drosinu". S obzirom na intenzitet kojim je tresao trećeligaške mreže, Miljanić bi sigurno dobro došao "zeleno-žutima" koji se na tom planu jesenas nisu pretjerano istaknuli, ali može se naslutiti da će to prvenstveno ovisiti o tome kako će se rasplesti prijelazni rok. Ako Istra 1961 dovede najavljena napadačka pojačanja, onda bi Miljaniću zasigurno bilo bolje ostati na "Velom Joži" gdje će imati garantiranu minutažu. No, ako se na tom planu ništa ne realizira, onda se njegov povratak nameće kao jedino logično rješenje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter