ŠTO SE DOGAĐA U ISTRI 1961?

Ovoljetni biser: Talijanskom treneru tijekom priprema nije dopušteno razgovarati s predstavnicima medija 

| Autor: Ivica Cerovac
ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV? - Simone Ripamonti (Snimila Leona Teodorović)

ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV? - Simone Ripamonti (Snimila Leona Teodorović)


Kad god pomislimo kako nas nakon šest godina i 236 službenih utakmica koje je Istra 1961 odigrala pod vlasničkom palicom Grupacije Baskonia-Alaves ništa više ne može iznenaditi, u klubu u kojem se kao marionetom upravlja iz Vitoria-Gasteiza svesrdno se potrude ne bi li nas razuvjerili.

Ovoljetni "biser" serviran s "Drosine" odnosi se na Paola Tramezzanija i po njemu talijanskom treneru tijekom priprema neće biti dopušteno razgovarati s predstavnicima medija, sve kako mu to ne bi odvlačilo fokus s terena i narušavalo potreban mir dok priprema momčad za nove pobjede!?

Dvije presice

A kad se pripreme privedu kraju, onda će u klubu organizirati konferenciju za medije na kojoj će novinari moći pitati Tramezzanija o svemu što ih zanima unatrag proteklih mjesec dana. Definitivno će se za tu "presicu" tražiti prazna stolica, jer će svi nahrupiti da poslušaju referat o periodu koji je ostao iza nas u trenutku kad je pred vratima početak prvenstva kojeg "zeleno-žuti" otvaraju gostovanjem kod aktualnog prvaka hrvatske Dinama. Da cijela priča bude još zanimljivija, za najavu ogleda u Maksimiru najavljena je posebna "presica"!?

Tko god da je "amenovao" tu odluku taj mora da je zalutao u sport, a koliko god ona bila loša za novinare i javnost, najgora je ipak za igrače. U situaciji kad treneru nije dopušteno nakon pripremne utakmice s par se rečenica osvrnuti na nju, ukazati na ciljeve koje mu je ona trebala donijeti i da li su njegovi puleni ispunili sve zahtjeve što ih je postavio pred njih, oni koji su bili u prilici pogledati zbivanja na terenu osuđeni su na to da sami donose zaključke. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter