ISTRA 1961

Lovro Majkić: Bit ću spreman za nedjeljnu utakmicu u Velikoj Gorici

| Autor: Roberto Car
(Snimio Saša Miljević / Pixsell)

(Snimio Saša Miljević / Pixsell)


Vijest o ozljedi prvog vratara Istre 1961 Lovre Majkića uzbunila je duhove nogometnih fanova u Puli. Posebno jer se govorilo o ozljedi koja bi dokapetana Zeleno-žutih mogla na dulje razdoblje odvojiti od terena.

Što bi, neovisno o kvaliteti ostale dvojice vratara, iskusnog Marijana Ćorića i mlađeg Jana Paus-Kunšta, bio veliki udarac za pulsku momčad koja je u uzlaznoj putanji. No, sam Majkić tvrdi da se ne radi niti o kakvoj ozbiljnijoj ozljedi i da će uredno biti na pulskom golu u nedjelju u Velikoj Gorici.

- I mene je začudilo kad sam na internetu pročitao da sam teže ozljeđen, stvarno ne znam odakle to. Ja ću već danas, ili najkasnije sutra, probati normalno trenirati. Kad sam se jučer ujutro probudio, zvao me trener golmana Bulat i pitao otkud sad to da ne treniram. Ne znam otkud je ta infromacija došla. Ja sam siguran da ću biti spreman za nedjeljni susret s Goricom. Ne znam što bi se moralo dogoditi da ne branim - tvrdi Lovro Majkić.

- Bio sam u utorak na pregledu u bolnici kod našeg doktora Petrinovića. Rekao mi je da je to samo od udarca koji je uzrokovao hematom i da će brzo proći. Petković je pao na mene, dobio sam udarac u rame i imam mali hematom i to je to. Srećom, to nije ono rame koje sam operirao, već drugo.

Protiv Dinama sam branio do kraja, možda zbog adrenalina. To je udarac koji se obično osjeti poslije, nakon utakmice. Sad idem na terpije, laserom i neke druge i čekam samo da splasne hematom. Mogu normalno raditi s rukom, ali nisam htio odraditi pravi golmanski trening jer je bolje da se sve smiri nego da riskiram. Odnosno da prolazim nepotrebno kroz bol.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter