u disciplini Kombinacija

Uspjeh pulskih penjača na državnom prvenstvu

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Deni Ušić

Deni Ušić


Na nedavnom prvenstvu Hrvatske u sportskom penjanju u disciplini Kombinacija, održanom u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskog sportskog penjačkog saveza, članovi SPK-a Onsight iz Pule ostvarili su iznimne rezultate. Osobit uspjeh postigli su u seniorskoj i juniorskoj kategoriji u kojoj su Luka Žufić i Deni Ušić osvojili zlatnu medalju.

U kategoriji mlađih juniora Lari Pletikos osvojio je broncu. Mlađi juniori David Radovčić i Vito Uhač osvojili su 5. i 6. mjesto, dok su kadetkinje Ana Mišan i Helena Grubešić dogurale do 9., odnosno 11. mjesta. Patrik Faltin (mlađi kadeti) dospio je na šesto mjesto, Roza Mitić (mlađe kadetkinje) na osmo, dok je mlađa cicibanka Nina Mišković zauzela 5. mjesto.

Lari PletikosLari Pletikos

Ovi rezultati plod su dugogodišnjeg rada i truda sportaša te njihovih trenera Siniše Hrestaka, Marka Kalčića i Victora Huga Morena. Ove godine pulski penjači već su bili visoko plasirani na nizu natjecanja, ponajprije u lipnju ove godine na prvenstvu Hrvatske na kojem je Ana Mišan osvojila zlato (disciplina težinsko) te Deni Ušić zlato u obje discipline (težinsko i brzinsko).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter