AKCIJA

Želite naučiti kako dizajnirati i izraditi modularne klupe? Dođite u Rojc

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


U sklopu Radione Re-Geppetto pozivamo vas na akciju izrade opreme za DC Rojc! Želite naučiti kako dizajnirati i izraditi modularne klupe? Želite doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici i pomoći u izradi dva kompleta modularnih klupa?

Pridružite nam se 11.studenog između 13:00 i 18:00 sati, radionica će se održati ispred Radione Re-Geppetto. Voditelj radionice je Mihail Ribić – samouki majstor, umjetnik koji voli raditi s drvom, uz podršku voditelja radione Marka Grbca Knapića.

Modularne klupe, koje se jednim potezom pretvaraju u stol sa dvije klupe, imaju višenamjensku funkciju te će obogatiti prostor unutrašnjeg dvorišta DC Rojc još jednim kutkom za druženje. Na radionici ćete moći dobiti i nacrt te naučiti kako i sami izraditi ovakav modularni komplet. Broj mjesta je ograničen i potrebna je prijava. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Za prijave i sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected]

Događaj će biti organiziran u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama na otvorenom, s ograničenim brojem sudionika. 

Ovaj događaj provodi su u okviru projekta Projekt „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter