Pula na njih može računati

VELIKO SRCE PULSKIH NAVIJAČA, POMAŽU U PRESELJENJU BOLNIČKIH PROSTORIJA Bravo Demoni i sretan vam 28. rođendan!

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ

Pulski Demoni pokazali su da i ovaj put Pula na njih može računati! Umjesto s tribina, 28. rođendan danas su proslavili u prostorima pulske bolnice pomažući u preseljenju odjela za prihvat pacijenata zaraženih koronavirusom.

Kako se broj oboljelih u Istri drastično povećao, bolnica je u kratkom roku organizirala preseljenje, a navijači su pomogli u selidbi. Kakao doznajemo, od samog početka su na raspolaganju stožeru i bolnici ali i svakom kome je potrebna pomoć.

gg

-Sve ove godine rođendane smo slavili na tribinama. Drago nam je da smo mogli pomoći bolnici jer ljudi koji tamo rade za nas su pravi heroji. Mi smo jedna od rijetkih supkultura koja u kratkom roku može okupiti ljude i reagirati. Povećao se broj zaraženih i stigao nam je hitan poziv ako možemo pomoći kod selidbe. Brzo smo se okupili i krenuli. Skidam kapu Boysima u Zagrebu koji su pomagali nakon potresa, rekao nam je Igor Budeš, dodajući da su Demoni uvijek vezani uz svoj grad i tu su kad treba pomoći. Navijači su se oglasili i na svojoj Fecebook stranici.

" Iza nas je 28 godina slavlja, lijepih sjećanja, druženja, prijateljstva i borbe. Nažalost, ove je godine na red došla i borba s nevidljivim neprijateljem, kojeg ćemo pobijediti ako budemo disciplinirani, ustrajni i prije svega spremni pomoći jedni drugima.


Rođendan smo obilježili intervencijom u pulskoj gdje smo se još jednom pomogli medicinskom osoblju u čišćenju i premještaju kompletnog prvog kata bolnice kako bi im olakšali dan i omogućili što efikasnije djelovanje kod suzbijanja epidemije s kojom se suočavamo", napisali su Demoni i poručili: "Štit grada naša su tijela!"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter