ISTRA 1961

SUTRA PRVA "PROZIVKA" TRENERA RENDULIĆA Osim uigravanja u Medulinu će se "zbližiti" momčad


Puljani će "spavati" u medulinskom hotelu Belvedere da bi se momčad dodatno homogenizirala s obzirom na veliki broj igrača sa svih strana svijeta. Razlog je sudjelovanje na medulinskom turniru Arena Cup 2019. gdje Puljane očekuju četiri utakmice. Za protivnike će imati Inter iz Zaprešića, poljski Zaglebie iz Lubina te srpskog drugoligaša Žarkovo, a četvrta utakmica bit će za plasman na turniru. Posljednju zimsku provjeru Puljani bi trebali imati 25. siječnja u Umagu protiv slovenskih Domžala

 

Nogometaši Istre 1961 sutra će, prvom prozivkom, započeti zimske pripreme za nadolazeći proljetni nastavak prvoligaške sezone, koji starta 2. veljače. Trener Krunoslav Rendulić povest će "zeleno-žute" u jednomjesečne pripreme, u kojima je uključeno "spavanje" u medulinskom hotelu Belvedere kako bi se momčad dodatno homogenizirala. Razlog je sudjelovanje na medulinskom turniru Arena Cup 2019, gdje Puljane očekuju četiri utakmice. Tri u skupini u kojoj će za protivnike imati Inter iz Zaprešića, poljski Zaglebie iz Lubina te srpskog drugoligaša Žarkovo. Nakon razigravanja u skupini, ovisno o rezultatima, očekuje ih i utakmice za plasman na turniru s nekim od sudionika druge skupine, u kojoj su Slaven Belupo, Lokomotiva, OFK Titograd trenera Igora Pamića te češki drugoligaš Znojmo.

Povratak Laukzemisa i Franića

Kako je u nekoliko navrata istaknuto iz kluba da je pulska svlačionica prenatrpana, a za sada su redove Istre 1961 napustili Tena i Vila, predviđa se da bi ista sudbina mogla zadesiti još nekolicinu igrača jer je Rendulić već u nekoliko navrata spomenuo da ne želi toliki broj igrača na treninzima. Jasno, pitanje je na koji će način klub dogovoriti prekid suradnje s "otpisanim" igračima te koliko će se brzo stići do dogovora o raskidu suradnje. No, upravo zbog toga bi oni, na koje klub više neće računati, trenirali odvojeno od glavne grupe.

Prema posljednjim informacijama, Panamac Jose Luis Rodriguez, kojeg se spominjalo u kontekstu mogućih odlazaka jer je nezadovoljan "sredinom" nakon što je igrao s reprezentacijom Paname na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gotovo sigurno ostaje u zeleno-žutom dresu ovog proljeća. Svakako bi to bila dobra vijest za "zeleno-žute" jer je riječ, evidentno, o kvalitetnom ofenzivnom igraču i samo je pitanje može li se u potpunosti koncentrirati na pulsko proljeće.(G. ROJNIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter