HALO, GLAS ISTRE

SIRENA BANKE VERUDEŽIMA DANIMA NIJE DALA MIRA Stanari su znali što treba učiniti da "uzbune" prestanu

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Dnevno se po 15 puta palila sirena, više od 30 dana, kaže Elvis Paulić

Dnevno se po 15 puta palila sirena, više od 30 dana, kaže Elvis Paulić


Revni čitatelj s Verude Elvis Paulić upozorio nas je na alarm OTP banke na Trgu kralja Tomislava koji stanarima "ne da mira".

- Kad ti se alarm pretvori u noćnu moru, a to se upravo događa stanarima na Trgu. Danima nam ne da mira. Dnevno se po 15 puta pali sirena i zviždi. Više od 30 dana nam ne da mira. Neki stanari su se pokušali obratiti na nekoliko strana, ali nitko ništa ne poduzima. Ne znam kako je onim gospođama koje rade, kako one funkcioniraju pod tim decibelima? Od koga i gdje više tražiti pomoć, da poprave alarm, da nas više prestane uzbunjivati nepotrebno? Jer postalo je već iritantno, a da slučajno i zaozbiljno zatreba, svi će ostati indiferentni kao da se ništa nije ni dogodilo, zavapio je Paulić i dodao: "Vi iz Glasa Istre ostali ste nam kao zadnji as".

Kod nas, nažalost, stvari funkcioniraju tako da se nakon objave na TV-u ili u novinama odmah reagira, veli ovaj Verudež. Zahvaljuje se i dodaje: "Znam, čim ovo pročitam u novinama, alarm više neće trubiti", napisao nam je gotovo proročanski Paulić u svom mejlu.

I doista, što je rekao, to je i prorekao. Njegov smo vapaj uputili OTP banci, odakle su nam odgovorili da je alarm u njihovoj poslovnici na Verudi uistinu bio u kvaru, "koji je tijekom vikenda otklonjen te alarm više ne bi trebao uznemiravati cijenjene građane u susjedstvu poslovnice". U banci se ispričavaju svima koji su bili uznemireni te se nadaju da se situacija neće ponoviti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter