Useljavanje u novu zgradu

OPĆA BOLNICA PULA: ORL ambulanta, a od ponedjeljka i pedijatrijska ambulanta rade u novoj zgradi poliklinike koja se nalazi do zgrade radiologije

| Autor: Duška PALIBRK
(Arhiva)

(Arhiva)


U novu bolničku zgradu, takozvani Objekt 2 koji se naslanja na zgradu radiologije, nakon Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te Odjela za dermatologiju i venerologiju, ovih se dana useljavaju i polikliničke djelatnosti.

Ovdje su već ambulante Odjela za otorinolaringologiju. Počeli su s radom u novim prostorima i primaju pacijente u općoj ORL ambulanti, audiološkoj te ambulanti logopeda, dok je audiologija još uvijek na staroj lokaciji.

Od ponedjeljka, 30. prosinca, u novoj su polikliničkoj zgradi i pedijatrijske ambulante, a od četvrtka, 2. siječnja, i opća anesteziološka ambulanta i Ambulanta za bol. Ovdje će hitna pedijatrijska ambulanta i dnevna bolnica primati pacijente radnim danom od 8 do 16 sati, a nakon 16 sati, neradnim danima i blagdanima hitni pacijenti i pacijenti dnevne bolnice primat će se i dalje na Odjelu pedijatrije na petom katu zgrade ginekologije.

U novoj poliklinici 13. siječnja 2020. otvara se i šalter centralnog naručivanja. Šalteri centralnog naručivanja još će neko vrijeme raditi na obje lokacije, u Zagrebačkoj ulici i Mornaričkoj bolnici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter