ZANIMLJIV E-MAIL

Nakon masovnog pisanja kazni, čitateljica Glasa Istre predlaže rješenje za problem parkiranja u centru Pule. TAKO NEŠTO VEĆ IMAMO NA VERUDI

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


"Parkiranje je naš pulski gorući problem...", započinje kratki dopis čitateljica Glasa Istre nakon što su prošlog tjedna zaredale kazne za parkiranje na nogostupu.

U nastavku čitateljica predlaže svoje rješenje za problem parkinga u Puli:

"Posljednjih par dana pokazuje se treniranje strogoće i dijeljenja kazni za korištenje nogostupa u nedostatku parkirnih mjesta.

Pitanje koje visi u zraku, a doslovno je pred našim očima, jest projekt i još uvijek velika prazna površina uz zgradu Croatia osiguranja kod semafora preko puta MUP-a.

Tu je davno napravljen odličan projekt garažne kuće na više etaža koji bi rijesio većinu muka za stanare okolnih zgrada i dobar dio posjetitelja centra grada, budući da je doista na dve minute od gradske tržnice.

Prilažem amatersku fotografiju lokacije. Iznimno brzo se može napraviti nekoliko montažnih objekata po uzoru na recimo izvanredno učinkovit dvoetažni parking kod Doma sportova koji je trajno rasteretio (a prostorno se uklopio savršeno) taj dio Verude.

Počnimo s ovom lokacijom i serijom satelitskih manjih montažnih parkirališta pokrijmo najkritičnija mjesta u gradu. Rješenje je pred našim očima i blizu stanarima", piše čitateljica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter