PULA

HUMANITARNA AKCIJA: S paketićem za noniće sutra u Zadarsku!

| Autor: Borka PETRIOVIĆ
Arhiva/Ilustracija

Arhiva/Ilustracija


I ove se godine održava humanitarna akcija "Za noniće". Svi koji je žele poduprijeti mogu sutra, 19. prosinca, paketić za noniće donijeti u Zadarsku 15, od 10 do 16 sati. Prikuplja se teže kvarljiva hrana i higijenske potrepštine ali i sve one sitnice koje bi starijim sugrađanima mogle Božić učiniti ljepšim i dostojanstvenijim.

Druga opcija jest uplata (do sutra) na žiro-račun udruge Akademija zdravog življenja (HR6423600001102667961) pa će organizatori obaviti kupovinu za noniće u vaše ime.

- Presretne smo je iz godine u godinu akciji se pridružuje sve više ljudi te su paketi sve puniji. Prijašnje akcije bile su obilježene rečenicom "Dođite na druženje i ponesite paketić". Ove godine zamolit ćemo ljude da paketiće ostave u hodniku, a mi ćemo im mahnuti s vrha stepenica, poručuju organizatorice. Inicijativu su pokrenule prije sedam godina četiri mlade Puležanke, prijateljice - Petra Borisavljević, Ivana Vareško, Nikolina Buljan i Biljana Macanović. Svake godine od donacija naprave 50-ak paketića za starije sugrađane. Djevojke dodaju da će se sve namirnice, prije pakiranja, dezinficirati te u nedjelju dostaviti na pragove "naših nonića".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter