Wine VIP Event

Ribarska koliba ugostit će preko 40 izlagača, a za gastronomski dio pobrinut će se i MasterChef kandidati

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Resort Ribarska koliba ove će godine ugostiti neke od najkvalitetnijih vinara i proizvođača regije s jednim ciljem - promocija kvalitete.

“Nakon izuzetno uspješnog Wine VIP Eventa u Zagrebu, vrijeme je da posjetimo našu divnu Istru. Program će započeti u 13:30 s pićem dobrodošlice za koje će se pobrinuti naš partner Cannella Liqueur svojim fantastičnim likerom s aromama jabuke i cimeta. Sudjelovanje je u potpunosti besplatno za sve posjetitelje, kao i degustacije i edukacije”, kaže nam organizator Dantes Begić.

“Naš event gradimo kao platformu za povezivanje HoReCa sektora i s ponosom tvrdimo da su kroz godine putem nas ostvarene brojne poslovne suradnje. Tu je i edukativni program namijenjen dionicima u turizmu i ugostiteljstvu putem koji za cilj ima podijeliti znanja s onima koji će ista prenijeti u vlastite poslovne prakse”, dodaje Begić.

Iz edukativnog programa u Puli posebno se izdvajaju Kristijan Harjač, dvostruki sommelierski hrvatski prvak, Amadea Dobovišek, savjetnica prodaje i marketinga u turizmu, te prošlogodišnji MasterChef kandidati Sanja i Sead.

Harjač će kroz svoju degustacijsku radionicu posjetiteljima predstaviti vinarije Iuris i Matić, a sve sudionike će voditi kroz proces degustacije vina popraćen s edukativnim dijelom o vinarijama i vinskim sortama.

Amadea Dobovišek, vlasnica i direktorica ljubljanske konzultantske tvrtke Publi Una d.o.o., predstavit će model točaka istine, rezultat njezinih dugogodišnjih istraživanja koji menadžerima pomaže da definiraju ono što njihov kupac doista želi i treba. Dobovišek je autorica izrazito uspješne knjige Making Marketing Strategies Work koju će posjetitelji moći kupiti po promotivnoj cijeni nakon predavanja.

Od chefova pulskog Wine VIP Eventa posebno se ističu Sanja i Sead, prošlogodišnji kandidati MasterChef Hrvatska, koji odnedavno stvaraju sadržaj povezan s pripremom različitih recepata na društvenim mrežama. Sanja i Sead trenutno su u projektu poboljšanja pulske gastronomske scene kroz suradnju s poznatim chefom Denizom Zembom, vlasnikom hotela Amfiteatar, stoga nema sumnje da će na Wine VIP Event donijeti pravo gastronomsko osvježenje.

Dodana vrijednost Wine VIP Eventu je i njegova humanitarna nota. Svi posjetitelji uz donaciju dobivaju visokokvalitetnu Zwiesel čašu namijenjenu degustacijama tijekom dana, a istu zadržavaju kao uspomenu na svoj doprinos udruzi Liga protiv raka Pula. Događaju prethodi i humanitarna donacijska večera 13. veljače u restoranu Ribarska koliba, popraćena klapskom izvedbom.

Kvalitetu događaja prepoznali su Ministarstvo turizma i sporta te Ministarstvo poljoprivrede, a ključnu potporu pružaju Hrvatska turistička zajednica, Istarska županija i TZ Istre, TZG Pule i razni sponzori. Uz institucionalne partnere, događaj podupiru brojni komercijalni i medijski partneri koji zajedno oblikuju priču Wine VIP Eventa kroz umrežavanje, promociju kvalitete kao i promociju vrhunskih proizvoda i usluga te edukaciju.

Svi zainteresirani posjetitelji Wine VIP Eventa mogu se prijaviti putem poveznice na Instagram profilu wine_vip_event ili putem e-mail adrese [email protected], a prijave za sudjelovanje na humanitarnoj večeri primaju se na prethodno navedeni e-mail.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter