INVESTICIJA VRIJEDNA 200.000 eura

FOTO / Danas je započelo uređenje tržnice na Verudi. Evo kako će izgledati

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Kako je i najavljivano, trgovačko društvo Pula usluge i upravljanje danas je započelo s radovima na uređenju zelene Tržnice na Verudi koja će do kraja godine dobiti novo ruho.

Trenutno se štandovi, koji će naknadno biti renovirani i uređeni, premještaju na obližnje parkiralište. Naime, za vrijeme trajanja radova parkiralište iznad zelene tržnice bit će zatvoreno za sva vozila i privremeno prenamijenjeno u prodajni prostor zelene tržnice kako bi zakupci mogli nastaviti s obavljanjem djelatnosti i za vrijeme izvođenja radova.

Podsjetimo, uređenjem i natkrivanjem tržnice stvorit će se bolji uvjeti za korisnike i prodavače kojima će vizualno atraktivna nadstrešnica služiti kao zaklon od kiše i sunca.

(Foto: Grad Pula)(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)(Foto: Grad Pula)

Procijenjena vrijednost natkrivanja tržnice iznosi 200 tisuća eura, dok će se ukupna cijena investicije, koja obuhvaća izradu projekata, izmještanje štandova na parkiralište, izvođenje radova, stručni nadzor te prekrajanje i ličenje postojećih štandova, znati po okončanju nabave.

Izvođač radova je tvrtka De Conte iz Labina, a stručni i projektantski nadzor provodi AD – arhitektura i dizajn iz Pule.

Očekivani završetak radova je početkom prosinca ove godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter