OGLASILI SE IZ GRUPE NEZAVISNIH GRAĐANA WALTER

Policija potvrdila: Privedeno šest osoba zbog oštećenja ograde na gradilištu na Valkanama

| Autor: Jelena Milović
Ilustracija (Snimio Sergej Drechsler / Novi list)

Ilustracija (Snimio Sergej Drechsler / Novi list)


U redakciju Glasa Istre javila se grupa nezavisnih građana Walter, te kažu je četvoro njihovih članova i članica uhapšeno.

- Tvrtka Gajana kop lažno je prijavila da je netko sjekao ogradu. Ograda je netaknuta. Pokušavaju naše članove ispitivati bez prisustva odvjetnika u Policijskoj upravi Pula. Članicu drže unutra i nisu joj dozvolili da telefonira, plaše je pritvorom, dok ostalo troje još uvijek čeka. Rekli su im da su okrivljenici! Imaju namjeru ih sve uhapsiti. Sve je to protuustavno što rade s našim članovima!", poručuju iz grupe nezavisnih građana Walter.

Više podataka doznajemo od glasnogovornice Policijske uprave istarske Suzane Sokač:

- Policija je jutros oko 7.20 sati zaprimila dojavu da je nekoliko osoba oštetilo ogradu na gradilištu na Valkanama. U policijskoj postaji nalazi se šest osoba te će se nad njima provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

U ovom trenutku nismo u mogućnosti iznositi druge informacije te ćemo po okončanju kriminalističkog istraživanja, o svemu utvrđenom izvijestiti javnost, rekla je Sokač.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter