program za sve uzraste i afinitete

Ove subote na Trgu kralja Tomislava posljednje ovogodišnje izdanje programa "Dođi u kvart"

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Nakon uspješno održanog programa na Gregovici, u Štinjanu i na Punti, posljednja stanica programa "Dođi u kvart" je Trg kralja Tomislava.

U subotu, 21. listopada s početkom u 10 sati na Verudi će se održati odlični raznovrsni programi za sve uzraste i afinitete. Harmonikaški orkestar "Stanko Mihovilić" otvara program uz TiDam - TiDaš sajam razmjene u organizaciji Zelene Istre. Programu će se pridružiti poznati Cile - one man band a u 11 sati svi su pozvani na otvoreni sat Yoge dok će se istovremeno održati likovna radionica za djecu pod mentorstvom Renate Jelenić.

Neće nedostajati ni plesa s klupob Infinity točno u podne kojemu slijedi koncert Barbare Munjas & banda. U 13 sati održat će se kreativna radionica Stvarajmo srcem koju potpisuje Croatia ACT Foundation a po njenom završetku Žuti kišobran zabavit će djecu s radionicom pod nazivom "Trg umjetnosti: gradimo svoj grad".

Cjelodnevnu gastro podršku pružit će Foška, sportsku Decathlon s brojnim rekvizitima te napuhanci Zemlje zabave, a program će zatvoriti street dance nastup udruge AB Original i breakdance radionica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter