oštra reakcija

SDP reagirao na Boljunčićeve prozivke: "Vješti politikant proziva za politikanstvo"

| Autor: Glas Istre
SDP (Snimio Hrvoje Jelavić/Pixsell)

SDP (Snimio Hrvoje Jelavić/Pixsell)


Nakon jutrošnjeg prosvjeda roditelja čija djeca pohađaju privatne vrtiće na pulskom Forumu, oglasio se i IDS Pula. Na izjave Valtera Boljunčića reagirao je pulski SDP, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Vijećnik IDS-a Valter Boljunčić današnjim istupom u praksi pokazuje kako je lako trepnuti i zaboraviti na praktički 30 godina vladavine vlastite stranke.

Vijećnik Boljunčić jasno da se osjetio prozvanim i pogođenim našim jučerašnjim reagiranjem jer njegove ruke su sve ove godine stajale u zraku te svesrdno dale značajan doprinos današnjem stanju u Puli, a danas kao vješti politikant proziva za politikantstvo.

Konstantno izvrtanje i inzistiranje na tvrdnji kako je SDP dio vlasti predstavlja najobičnije prodavanje magle kao i prethodnih 30 godina "razvoja Pule".

Još jednom da podsjetimo vijećnika Boljunčića, SDP u aktualnoj Gradskoj upravi Grada Pule nema niti jednog pročelnika, niti jednog pomoćnika pročelnika, itd.

Ono što je lako provjerljiva činjenica je da smo u Gradskom vijeću Pule glasali protiv predloženih Odluka od strane aktualne Gradske uprave kao što smo glasali i za dobre prijedloge koje su predložili kolege vijećnici iz IDS-a, ali to mu je očito promaknulo dok je probirao koga će optužiti za politikantstvo.

Naš stav je vrlo jasan, podržavamo ono što smatramo da je dobro za Pulu i njezine stanovnike, bez obzira od koje političke opcije prijedlog došao.

Bilo bi lijepo vidjeti da gospodin Boljunčić predloži nešto konkretno i dobro za stanovnike Pule pa da mu podržimo prijedlog, da doživi nešto što mi nismo doživjeli s njegove strane kada je glatko odbijao sve dobre prijedloge SDP-a samo zato što su iz SDP-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter