MUKE S PARKIRANJEM

Puljanin tvrdi da je dobio kaznu jer je naplata parkinga uvedena početkom travnja "preko noći". Iz Pula parkinga odgovaraju da je uvedena još lanjskog rujna

| Autor: Paulo GREGOROVIĆ
Nema više besplatnog parkiranja - Ulica Bokokotorskog ustanka (Snimio Milivoj Mijošek)

Nema više besplatnog parkiranja - Ulica Bokokotorskog ustanka (Snimio Milivoj Mijošek)


U Glas Istre ove godine učestalo stižu primjedbe zbog problema s parkiranjem u Puli. Jedan čitatelj traži putem Glasa Istre da Grad osigura više parkirnih mjesta u Zadarskoj ulici da bi on imao gdje parkirati i nema razumijevanja što u toj jednosmjernoj ulici stanari posjeduju više automobila nego što ima parkirnih mjesta.

Drugi čitatelj smatra da u zdravstvu nije glavni problem nedostatak novih radnika, odlazak postojećih te duge liste čekanja pacijenata.

Po njemu, nužno je pod hitno osigurati više parkirnih mjesta oko bolnice i to takva mjesta pogodna za velike, šire automobile.

(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)

Među intrigantnim primjedbama na rad Pula parkinga je ona Dine Sviticha, stanara Tesline ulice. Požalio se našoj redakciji jer su mu u Pula parkingu naplatili dnevnu kartu od 10,5 eura u zelenoj zoni, u Ulici Bokokotarskog ustanka.

Međutim, način na koji mu je to naplaćeno posebno intrigira. Kaže da je auto parkirao u petak, 31. ožujka, u večernjim satima. Dodaje da tada nije postojala tabla o plaćanju parkiranja u toj ulici.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter