NAKON završetka ROKA ZA PONUDE

Stečajni upravitelj Uljanik brodogradilišta otkriva kada će javnost saznati tko želi kupiti Uljanik brodogradnju 1856

| Autor: Paulo GREGOROVIĆ
Brodogradilište Uljanik (Snimio Milivoj Mijošek)

Brodogradilište Uljanik (Snimio Milivoj Mijošek)


Danas je peti dan otkako je istekao rok za podnošenje ponuda za kupnju 54,77 posto udjela u Uljanik Brodogradnji 1856. Očekivalo se da će biti objavljen broj pravovaljanih ponuda, kao i podatak ima li nekih koje nisu prihvaćene. Mnogi očekuju da saznaju tko su zainteresirani potencijalni kupci, ali dani prolaze a odgovori ne dolaze.

Danas nam se po tim pitanjima očitovao stečajni upravitelj Uljanik Brodogradilišta u stečaju, Loris Rak. No, umjesto odgovora na postavljena pitanja ukratko nam je naveo kako programom prodaje, koju je prihvatila Skupština vjerovnika, nije predviđeno javno objavljivanje podataka u pojedinim fazama za vrijeme trajanja procesa prodaje.

- Kad isti bude dovršen, o navedenom će se obavijestiti stečajni vjerovnici objavom izvješća stečajnog upravitelja na e-Oglasnoj ploči, kada će navedeni podaci biti dostupni i javnosti. U ovom trenutku možemo samo potvrditi postojanje iskaza interesa, slijedom čega se proces nastavlja sukladno Programu i dinamici prodaje, zaključio je kratak dopis stečajni upravitelj propalog Brodogradilišta, a koji je 25. siječnja oglasio prodaju 54,77 posto Brodogradnje 1856, a do 14. ožujka biti će otvaranje obvezujućih ponuda za kupnju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter