Nagrađeni učenici
Učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu ostvarili su značajan uspjeh na nedavnom 8. međunarodnom natjecanju konobara, barmena, barista i restorana u Splitu.
Maturantica Matea Kolar je osvojila niz medalja: dva zlata pripala su joj za posluživanje ribe i vina te pripremu i posluživanje tatar bifteka i vina. Broncu je osvojila za rezanje te posluživanje sira i vina. U kategoriji Barista-Junior osvojila je čak tri odličja: srebrnu medalju za izradu napitaka od kave (espresso, cappuccino) te bronce za Latte art i Signature drink, uz mentorstvo Ingrid Racan.
Natali Marin osvojila je zlato za rezanje i posluživanje sira i posluživanje vina te srebro za posluživanje ribe i vina, kao i pripremu i posluživanje tatar bifteka i vina. Marin je u pripremi aperitivnog koktela osvojila broncu, dok je u pripremi dugog koktela osvojila pehar za najbolji stručni rad.
Mateo Gavrić je u posluživanju ribe i vina dogurao do srebra. Daniel Krešić osvojio je dvije bronce: za pripremu aperitivnog te dugog koktela.