jedinstveni događaj

Bogata gastro ponuda i izvrstan glazbeni program mame na Food Truck Festival u Puli

| Autor: Promo
(Foto: Creative Studio Mosaic)

(Foto: Creative Studio Mosaic)


Protječe prvi tjedan Food Truck Festivala u Puli, a ovaj jedinstveni događaj donosi bogatstvo ukusnih street food delicija u kombinaciji s odličnim programom. Od sočnih burgera, hrskavih krumpirića, do osvježavajućih napitaka i craft sladoleda – za svakoga se nađe ponešto!

Uz vrhunsku hranu, svakog dana posjetitelje očekuju razni glazbeni nastupi i DJ sessioni. U srijedu stiže Groove Makers trio koji će svojim obradama rasplesati publiku, a ujedno je svaka festivalska srijeda i Mastercard srijeda tijekom koje se uz plaćanje karticama ostvaruje 10% popusta na sve!

(Foto: Food Truck Festival)(Foto: Creative Studio Mosaic)

Četvrtak će biti uvertira u vikend uz Nensi i Andrej duo, a pjevačica je publici dobro znana iz showa The Voice. Vikend će proteći u znaku izvrsne glazbe – u petak stiže riječki rock band Gearbox, dok u subotu nastupa Whiskey Train bend te Muha&Banila koji su legende pulske scene. Nedjelja je rezervirana za zabavu uz Place for Space bend.

Pulska Hidrobaza odiše festivalskom atmosferom, uz scenografske elemente koji upotpunjuju gurmansko iskustvo. Na food truckovima mogu se kušati različita jela pripremljena uz puno mašte za koje se koriste mahom lokalne i uvijek svježe namirnice. Picnic Mingle&Fun osim svojih neodoljivih burgera, od kojih svakako treba izdvojiti burger od kozica, gurmane oduševljava krumpirićima od batata prelivenima umakom od tartufa i Grana padano sirom uz dodatak mladog luka.

(Foto: Food Truck Festival)(Foto: Creative Studio Mosaic)

Na Meat&Eat trucku mogu se kušati različite varijacije mesnih jela, a Beef tortilla je njihov specijalitet koji uključuje junetinu s povrćem i umakom od senfa i meda! Capra Istrian street food nudi mesne i riblje delicije koje su oplemenjene domaćim umacima, a na meniju su i krumpirići s kravljim sirom i domaćim umakom od tartufa! Nadaleko su poznati vafli s čokoladnim i voćnim dodacima na Di Mare sweet corneru na kojem će se rado zaustaviti svi sladokusci koji vole kreirati vlastite kombinacije okusa.

(Foto: Food Truck Festival)(Foto: Creative Studio Mosaic)

Raznovrsni craft sladoledi mogu se kušati na trucku Pri suncu by Nina Šarić, dok se osvježenje može potražiti na Thomas Henry trucku i Main baru zbog čega nema straha od ljetnih vrućina!

Radno vrijeme je svaki dan od 11 sati do ponoć, petkom i subotom od 11 do 1 sat ujutro. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a u blizini se nalazi i besplatan parking.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter