VINSKI GRAD U PULI

Vina po promotivnim cijenama i odličan street food ponovo u Titovom parku

| Autor: Promo
(Foto: Vinski grad Pula)

(Foto: Vinski grad Pula)


Već od četvrtka, 13. srpnja pa sve do subote, 6. kolovoza poznati vinski festival Vinski grad vraća se i ove godijne u pulski Titov park. Radno vrijeme festivala bit će od 19 do 1 sat iza ponoći, a u tom periodu ljubitelji druženja moći će kušati fina vina iz svih hrvatskih regija s naglaskom na lokalne vinarije.

Istarske vinarije koje će se predstaviti su Benvenuti, Cattunar, Franc Arman, Pilato, Marčeta, Matić, Medea, Benazić, Rossi te IQ- Istrian Qaulity ( Kozlović, Capo, Fakin, Damjanić, Matošević, Tomaz, Zigante...) Uz spomenute, bit će tu i ponuda vina iz ostatka Hrvatske. Upoznati možete i vinarije Stina, Štampar, Kopjar, Markota, Kutjevo, Jakopić i Badel.

Inozemnu ponudu čine talijanski proizvođač prosecca Astoria, Lillet from France, Vinakoper, Klet brda i Kotolenko.

(Foto: Vinski grad Pula)(Foto: Vinski grad Pula)

Za one koji još nisu počeli uživati u vinu, u ponudi će biti i kokteli koje će pripremati House of prosecco and gin što omogućuje Roto Svijet Pića, Cinderella by Sandi Paris te Marko Ristić iz Udruge barmena Istarske županije, Istrabarman.

Odgovornost za vrhunsku atmosferu preuzima ekipa iz Jukebox.hr, a glavni partneri projekta, Romerquelle, Roto Svijet Pića, President sirevi, Konzum I Perutnina Ptuj pripremaju prekrasno uređene lounge zone iz kojih nećete htjeti otići. Kao i prošlih godina, nenametljiv hedonistički koncept u samom centru grada, obogatit će pulske ljetne večeri. Publika je oduvijek glavna zvijezda ovakvih kvalitetnih događanja – vjerujemo da će i ove godine to biti oni svih generacija, domaći i strani zbog kojih se vinska kultura sve više razvija.

Ne brinite, bit će tu kreativna ponuda jela. Majstor street fooda, Bite of fun by Damir Tomljanović pokazat će svoje umijeće.

(Foto: Vinski grad Pula)(Foto: Vinski grad Pula)

Na ulazu u Vinski grad potrebno je unajmiti staklenu vinsku čašu za kauciju od 5€ koja se vraća uz neoštećenu čašu. Konzumacija se plaća karticom/ kuponima, na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći.

Važno je znati da su sva vina iz ponude dostupna na čašu i butelju.

Pozivamo vas sve, a podsjećamo da posjet ovom festivalu na otvorenom možete spojiti s nadolazećim filmskim, i svakodnevno uživati i družiti se.

Napominjemo još da je ulaz besplatan, a cijene vina promotivne.

Dovoljno razloga da nam se pridružite već u četvrtak, 13. srpnja od 19 sati!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter