KANDIDAT ILI IPAK NE

VODNJANSKI GRADONAČELNIK KLAUDIO VITASOVIĆ: "Priče da neću ponovno biti kandidat nigdje nisam čuo. Po Vodnjanu se nije ništa pričalo"

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ
Klaudio Vitasović (Snimio Milivoj Mijošek)

Klaudio Vitasović (Snimio Milivoj Mijošek)


Nakon što je HRT večeras u središnjem dnevniku objavio da, prema informacijama iz vrha IDS-a, Klaudio Vitasović na predstojećim izborima nakon 20 godina upravljanja Gradom neće bio kandidat za prvog čovjeka Vodnjana, aktualni gradonačelnik bio je iznenađen tom viješću.

- Nakon ovog što se događa zadnjih dana, više me ništa ne čudi. Ono što moram reći, a što je već rekao Boris, mi uopće nismo razgovarali o kandidaturama za lokalne izbore, kazao je Vitasović.

Naglasio je da do njega nije došla nikakva potvrda iz vrha stranke da neće biti kandidat te da su to izmišljene informacije.

- Ja te priče nisam nigdje čuo, niti se po Vodnjanu nešto pričalo da više neću biti kandidat, rekao je.

Na pitanje hoće li biti kandidat IDS-a za vodnjanskog gradonačelnika, rekao je da ne zna, jer se o tome još nije razgovaralo.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE: https://www.glasistre.hr/politika/klaudio-vitasovic-se-ponovno-kandidirati-za-gradonacelnika-vodnjana-predsjednik-ids-a-boris-miletic-tvrdi-drugacije-688158

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter