izvješće o radu vlade

Premijer odgovorio Pausu: "O autogolovima govorite preciznije"

| Autor: Glas Istre
(Snimio Patrik Macek/Pixsell)

(Snimio Patrik Macek/Pixsell)


Premijer Plenković u Saboru podnosi godišnje izvješće Vlade, a predstavljanje je otvorio "čašćenjem" oporbenih zastupnika. "Nadam se da će današnje izvješće biti mirinije nego prošli put pa se unaprijed zahvaljujem Glasovac, Raspudić, Selak Raspudić, Orešković, Mrak Taritaš, Grmoja... da ovaj put ove nove klupe koje smo dobili ne razbijaju kašto su razbijali invertar na trgu sv. Marka. Cijenio bih kulturno ponašanje", započeo je premijer, javlja N1.

Premijer je odgovorio i zastupniku Pausu. "Autogolove zabija Milanović", rekao je, nazivajući ga kršiteljem Ustava. "Onda gospodine Paus o autogolovima govorite malo preciznije."

"Nismo svi pali s Marsa, znamo nešto o vanjskoj politici pa i o načinu organiziranja međunarodnih skupova, nisu to autogolovi", dodao je.

"Što se tiče bajki i čuda, zanimljivo je to kako ljudi koji nisu poreuzeli odgovornost za ništa bitno u Hrvatskoj svode trud i rad na bajke i čuda. Oni koji hoće bajke, neka kupe najljepši svijet bajki, a mi ćemo se baviti izvješćem i politikom", poručio je Plenković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter