Posljednji ispit pred stanku

Porečani u SuperSport Drugoj ligi gostovali u Slavonskom Brodu

| Autor: Boris VIDULIN
Dalibor Šuran (Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

Dalibor Šuran (Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Vjerojatno su s velikim olakšanjem nogometaši Jadrana dočekali odlazak na posljednje ovogodišnje gostovanje u sklopu SuperSport Druge lige, odnosno posljednji susret prvog jesenskog dijela sezone.

Bila je to polusezona za zaborav, jesen kakvu nogomet u Poreču u novijoj povijesti ne pamti jer na svom kontu porečka momčad trenutno ima tek jednu pobjedu, šest neriješenih rezultata i čak sedam poraza, što je ukupno devet osvojenih bodova, dovoljno tek za posljednje mjesto na ljestvici.

Neposredno pred put u Slavonski Brod, gdje ih je danas u 13:30 sati dočekala Marsonia, održan je trening nakon kojeg trener Jadrana Dalibor Šuran ima samo brigu više.

- Igor Lepinjica je osjetio preponu na posljednjem treningu, a Filip Mendiković nije trenirao dva dana zbog ozljede zgloba i to je dvojac koji je otišao s nama na put, ali su jako upitni za nastup protiv Marsonije. Mjesto u autobusu nisu zauzeli Stefan Stošić, koji ima tri žuta kartona, i već neko vrijeme odsutni Franko Corelli. Mogu samo potvrditi da jedva čekamo kraj izuzezno loše polusezone.

Želimo iz nje izvući pouke, a zaboraviti je što prije. Potom se na proljeće resetirati u glavama i krenuti u misiju odlaska iz opasne zone i osiguravanja ostanka u drugoligaškom društvu. Danas želimo barem do boda pa da u, koliko toliko, pozitivnom ozračju krenemo na zimsku stanku - najavio je trener porečke momčadi Dalibor Šuran.

Današnji protivnik porečke momčadi Marsonia posljednjih osam susreta imao samo jedan poraz, i to na gostovanju. Nalazi se na petom mjestu prvenstvene ljestvice. Kako su puno više bodova osvojili u jesenskom dijelu drugoligaške sezone kao gosti, za vjerovati je da bi Jadran danas mogao barem do boda. Pokazali su Porečani da znaju igrati u gostma i da su sposobni doći barem do boda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter