Rovinj Art & more

Odigrana predstava "Ja(o) meni": Simpatična komedija o ozbiljnim temama

| Autor: Nina Orlović Radić
(Snimila Nina Orlović Radić)

(Snimila Nina Orlović Radić)


U sklopu Festivala Rovinj Art & more, na terasi Zajednice Talijana Rovinj odigrana je kazališna predstava »Ja(o) meni«, čiji tekst i režiju potpisuje Velimir Teča. U glavnim ulogama ove simpatične komedije za koju je publika tražila stolicu više nastupili su Mina Lazarević i Srđan Ivanović.

Predstava »Ja(o) meni« bavi se univerzalnim problemima s kojima se svi suočavamo kada se nađemo pred nepremostivim zidom birokrata i birokracije. Naime, u nadi da ćemo ostvariti neka svoja prava nerijetko moramo odgovarati i na besmislena, pa čak i glupava pitanja koja format A4 i »osoba iza pulta« traži od nas.

(Snimila Nina Orlović Radić)(Snimila Nina Orlović Radić)

Upravo, tom se temom bavi i ova komedija u kojoj Blagoja Panajotović (glumi Ivanović), odgovara na pitanja liječnice /psihijatrice, i po činu kapetanice, Ljudmile Krge (glumi Lazarević), a koja bi trebala pomoći ili pokazati da li je Panajotović, ranije pozvan u regrutni centar, sposoban ili doživotno nesposoban služiti vojsku. Izvedbom ovog kazališnog djela Rovinj Art & more došao je do polovice ovoljetne edicije. Slijedeći događaj veže se za tradicionalnu večer »Ronald Braus i gosti« (naziv po inicijatoru i umjetničkom direktoru Festivala), koji je najavljen za večeras, u parku ispred Hotela Monte Mulini.

(Snimila Nina Orlović Radić)(Snimila Nina Orlović Radić)

Program počinje u 21 sat a nastupit će Irma Dragičević, Mila Elegović, Alen Đuras, Franjo Ridjan te bend pod vodstvom Marija Čopora. Uz obilje dobre glazbe publika će moći uživati i u modnoj reviji Martine Herak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter