NASELJE BOLNICA

U porečkoj Kovačićevoj ulici otvoreno NOVO IGRALIŠTE I PIKNIK ZONA

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Poreč)

(Foto Grad Poreč)


Kasno ljetno popodne stanovnici porečkog naselja Bolnica, točnije Ulice Ivana Gorana Kovačića, proveli su u druženju na novouređenoj piknik zoni i polivalentnom igralištu. Druženju su se pridružili i predstavnici Grada Poreča i Mjesnog odbora "Joakim Rakovac".

Prema željama građana na zelenoj površini na kojoj je već ranije postojalo dječje igralište, uređeno je manje polivalentno igralište dimenzija 16x17 metara. Igralište je omeđeno ogradom visine 2 i 4 metara te opremljeno jednim košem za košarku i dva gola za mini nogomet. Dodatno je uređena i piknik zona – sjenica na betonskoj podlozi s ugrađenim stolom i klupama za ugodnije druženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci. Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posađena je trava, a nadopunjuju se stablima zasađenim u lanjskoj akciji "Zasadi drvo ne budi panj".

Otvorenju se pridružio i gradonačelnik Loris Peršurić, koji je izrazio zadovoljstvo da upravo kroz suradnju i razgovor s građanima uređujemo naselja, posebno sa sadržajima za naše najmlađe kojih u Poreču iz godine u godinu ima sve više. Upravni odjel za komunalni sustav nastavit će s uređenjem dječjih i polivalentnih igrališta, kojih na području Poreča i prigradskih naselja već sada ima oko 130.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter