U šantaduru

U Medulinu besplatna radionica prirodne kozmetike Marije Kolarović

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


U subotu 22. listopada u Medulinu, u sklopu projekta „Od fragilnih do AGILNIH pojedinaca i zajednicama“ kojeg provodi Udruga Sakramenski u partnerstvu s medulinskom Osnovnom školom "dr. Mate Demarin" i Udrugom Zelena Istra, održat će se radionica prirodne kozmetike koju će održati farmaceutica Marija Kolarović iz udruge Verbena. Radionica će se održati u Šantaduru - centru baštine i održivog razvoja (Katikulić 1, Medulin), a zahvaljujući financijskoj podršci Općine Medulin za sudionike će biti besplatna. Broj polaznika je ograničen te su za sudjelovanje obavezne prijave putem e-maila na adresu [email protected].

Radionica započinje u 17 sati, a njeno je predviđeno trajanje do 19.30 sati. Namijenjena je početnicima i svima koje zanima ručno izrađena prirodna kozmetika. Polaznici će naučiti što je prirodna kozmetika, koji su osnovni sastojci, pribor i oprema za izradu prirodnih pripravaka, a nakon uvodnog dijela slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike za njegu kože lica: tonik, uljni serum, balzam za usne i hidratantna krema. Svi će polaznici dobiti skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici.

Marija Kolarović, mag.pharm. uz stalna stručna usavršavanja s područja fitoterapije i aromaterapije u svoju dugogodišnju ljekarničku praksu uvodi kliničku aromaterapiju. U sklopu Udruge Verbena, čija je osnivačica, održava predavanja i edukacije s područja aromaterapije i izrade prirodne kozmetike, surađuje sa osnovnim i srednjim školama, učilištima za odrasle, OPG-ovima te domovima za starije osobe. Surađuje i s kolegama iz inozemstva u izradi internacionalnih tečajeva s područja aromaterapije i prirodne kozmetike.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter