OD SUTRA

Tatjana Čemerikić v.d. ravnateljice Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Ilustracija (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Ilustracija (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Dr. Tatjana Čemerikić od sutra će biti v.d. ravnateljice Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije. Dr. Čemerikić u Zavodu radi 22 godine, a mjesto ravnateljice, trenutno kao v.d., preuzet će od dr. Gordane Antić koja će od sutra biti nova županijska pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb.

"Ona je vrsni liječnik, specijalist hitne medicine, moja dugogodišnja suradnica i dosad je vodila medicinsku prijavno-odjavnu jedinicu, vrlo zahtjevan segment naše službe u kojoj pičinje priča nakon što pacijent nazove 194. Doktorica ima iskustva u organizaciji, u kontroli kvalitete i vrlo dobro surađujemo", pojasnila je dosadašnja ravnateljica Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije Gordana Antić.

Podsjetimo, Antić je s mjesta ravnateljice Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije na dužnost pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije imenovana nakon provedenih šest javnih natječaja za imenovanje pročelnica i pročelnika koje je Istarska županija raspisala još u travnju. Inače, Antić je na funkciji v.d. ravnatelja Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije bila od srpnja 2019., a na dužnosti ravnateljice od 1. listopada 2019. godine. U Zavodu je radila od 2000. godine, a od toga zadnjih deset godina prvenstveno na edukaciji, uz druge organizacijske poslove.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter