FAŽANA

Ovaj vikend fažanska riva će oživjeti glazbom: TIHA GRADSKA MUZIKA I RIBLJA JELA

| Autor: Patricija SOFTIĆ
Fažana (Dejan ŠTIFANIĆ)

Fažana (Dejan ŠTIFANIĆ)


Svakodnevno u vremenu od 19 do 23 sata na rivi i trgovima nastupiti riječki jazz sastav Denis Razz Adjustable Group, akustični flamenco fusion trio Agama iz Rijeke, te gitaristica i kompozitorica Mimi Šerbedžija

Ove su godine otkazane mnoge kulturno-zabavne manifestacije, no, s otvaranjem granica počeli su pristizati i prvi ovosezonski turisti. Stoga je fažanska Turistička zajednica odlučila ipak oživjeti malo fažanske ulice i ponovo privući goste manifestacijom "Fažana grad tihe muzike" koji se organizira pod pokroviteljstvom udruge "Duh Stare Fažane".

Tako će se ovog vikenda, od 19. do 22. lipnja, svakodnevno u vremenu od 19 do 23 sati, na rivi i trgovima nastupiti, između ostalih, riječki jazz sastav Denis Razz Adjustable Group, akustični flamenco fusion trio Agama iz Rijeke, te gitaristica i kompozitorica Mimi Šerbedžija. Dobre glazbe neće nedostajati niti uz Tonija Majstorovića, harmonikaša iz Valbandona i Fažanca Morisa Arzenšeka.

U nedjelju s početkom u 17 sati održati će se manifestacija "More na stolu", gastro doživljaj fažanske ribarske tradicije i njene Male ribarske akademije sardela.

Ugostiteljski objekti Fažane će tijekom nedjelje nuditi po popularnim cijenama razna jela. I dok će se rivom širiti zvukovi festivala posjetitelji će na terasama duž cijele rive, u ugostiteljskim objektima Feral, Trattoria Fasana, Vasianum, K&F, Sapori di mare, Stara konoba, Korta, Batana i Luna, moći uživati u ugodnom ambijentu i gastro specijalitetima od sardela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter