Zbog korone

Otkazan "Božić u Labinu"

| Autor: Branko BIOČIĆ
LABIN projekt MineTour - soht

LABIN projekt MineTour - soht


Iako je svima bilo jasno i bez službene najave, gotovo sva planirana i najavljena događanja vezana uz ovogodišnji "Božić u Labinu" neće se održati. Razlog, naravno, nisu samo službene epidemiološke mjere, već prije svega ljudska odgovornost i briga za zdravlje, ističe se u priopćenju koje je stiglo iz Grada Labina.

No, da bi najmlađi, koji se možda i najviše vesele božićnom i novogodišnjem razdoblju, ipak osjetili toliko priželjkivane blagdanske čari, uređen je jedan kutak starog grada gdje su postavljene atraktivne svjetlosne dekoracije. Iako Djed Mraz neće biti u mogućnosti poslušati želje dječice koja mu sjednu u krilo ili se fotografirati s njima, pokloni neće izostati.

Tako će do kraja ovoga tjedna sva vrtićka djeca starija od 3 godine, kao i svi učenici prvog razreda labinskih škola, darove dobiti u svojim skupinama ili razredima. U tijeku je nagradni adventski foto natječaj koji će zbog znatnog interesa nekoliko dana biti i produžen, dok u idućem tjednu slijedi održavanje tradicionalne humanitarne lutrije, na nekoliko lokacija u centru grada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter