PULA: LESNINA XXXL OTVORILA DANAS VRATA PRVIM KUPCIMA S POZIVNICAMA

Odlično je! Sad ne moramo više ići u Rijeku


U velikom očekivanju sutrašnjeg otvorenja 9. prodajnog centra Lesnine u Hrvatskoj, odnosno prvog u Istri i to na Stanciji Peličeti (službena adresa je Šijanska cesta b.b.), centar je danas otvoren za VIP goste i uzvanike. Mahom je bila riječ o dugogodišnjim kupcima koji su i dosad kupovali u drugim Lesnininim centrima, uglavnom onom riječkom koji su tako imali i čast da bez prevelike gužve, u miru, kupuju i ostvare popust od 20 posto.

Svega ima, a svašta i treba

- Jesmo, i dosad smo kupovali u Lesnini Rijeka i sada smo željeli vidjeti kako izgleda ovaj pulski, jer nam je bliže. Dobili smo VIP pozivnicu i jednostavno rečeno, centar je odličan! Ima svega, ali ja danas samo gledam jer mi nema žene. Sutra ću doći s njom i onda će ona sigurno nešto i kupiti, a odluku u tom smislu prepuštam njoj. Ja ću joj znati ispričati čega sve ima, a ima - svega, rekao nam je tako Živko Uravić iz Manjadvorci.

U novom centru koji se prostire na čak 20 tisuća četvornih metara, posao je našlo više od 150 osoba. Svi su oni prošli višemjesečnu izobrazbu i upravo danas pokazali su što su naučili. Ljubazni, uslužni, ali nenametljivi, pokazali su da su na razini zadatka. Čim bi vidjeli upitne poglede kupaca, brzo bi im pristupali i nudili pomoć. "Ma dobro je, za prvi dan dobro smo pripremljeni. Vidjet ćemo sutra kada očekujemo veću navalu", rekli su nam neki od njih aludirajući na današnji prvi i vjerojatno udarni dan kada se očekuje veliki broj kupaca.

A da će ih sigurno biti govori i veliki broj zainteresiranih kupaca koji se već danima "zagrijavaju" za ovo otvorenje šaljući poruke na društvenim mrežama. (Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD ČETVRTKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter