OPROŠTAJ OD SREDNJE ŠKOLE

LABINSKI MATURANTI veselo i dostojanstveno proslavili završetak srednje škole

| Autor: Branko BIOČIĆ

Od 124 ovogodišnjih labinskih maturanata na Danu maturanata odnosno Norijadi kako je negdje zovu okupilo se, očito zbog loših vremenskih prilika njih stotinjak u raznim šarenim majicama.

 

Sve je proteklo u najboljem redu, u radosti i veselju uz koju suzu za proteklim srednjoškolskim danima, a sve pod budnim okom njihovih razrednika i ravnatelja, koji su bili uz njih sve do odlaska na logorovanje u Prtlog, a i tamo su ih povremeno posjećivali.

Nagrade je to Školi i njezinim djelatnicima, vjerujemo, za sve što su učinili da budu uspješni i da iz nje ponesu lijepe uspomene.

Uz zvuke zviždaljki, truba i glazbe uputili su se u koloni prema trgu u starom gradu gdje ih je dočekao i pozdravio i labinski gradonačelnik Valter Glavičić te im zaželio puno sreće i uspjeha u daljem životu i radu. Ravnatelj Srednje Škole Mate Blažina prof. Čedomir Ružić koji je također pozdravio svoje maturante i ispratio ih na novi životni put pohvalio je ove godine posebno komunalne redare Grada Labina i Komunalno poduzeće 1. maj koji su im pomogli u organizaciji ove svečanosti važne za sve njih, profesore, učenike i njihove roditelje, te da sve bude pod kontrolom i dostojanstveno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter