UMJESTO DANA NARCISA

HUMANITARNA AKCIJA KLUBA GEA NA FACEBOOKU Od 9. do 19. lipnja licitirajte za rukotvorine koje su izradile vrijedne članice i POMOGNITE ŽENAMA OBOLJELIMA OD MALIGNIH BOLESTI

| Autor: Glas Istre
Zbog epidemije koronavirusa ove godine nije održan Dan narcisa/Nataša Vitasović, predsjednica Kluba Gea (N. LAZAREVIĆ/Dejan ŠTIFANIĆ)

Zbog epidemije koronavirusa ove godine nije održan Dan narcisa/Nataša Vitasović, predsjednica Kluba Gea (N. LAZAREVIĆ/Dejan ŠTIFANIĆ)


Izvanredna situacija izazvana epidemijom koronavirusa odrazila se i na Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula koji se profilira u udrugu žena oboljelih od malignih bolesti. Zbog manjka financijskih sredstava upitno je daljnje provođenje savjetovališta onkologa, psihoterapeuta, farmaceuta, fitoterapeuta, kao i limfne drenaže i ostalih programa psihosocijalne podrške koji su za članove potpuno besplatni.

Da bi nastavio pružati podršku limfne drenaže, ali i nastavio s radom svih savjetovališta, Klub organizira humanitarnu akciju "Umjesto Dana narcisa 2020". Naime, kao vid psihoterapije u Gei su se provodile kreativne radionice na kojima su članice izražavajući se slikanjem, šivanjem, dekupažom, stvarale dodanu vrijednost za našu udrugu, prekrasne rukotvorine. Nastali radovi uz donacije umjetnika, dizajnera, pisaca, ali i bonova restorana, salona za uljepšavanje i mnogih drugih usluga bit će ponuđeni na aukciju na Facebooku.

Građani će moći donirati Geu i za sebe ili kao poklon dragoj osobi, izabrati nakit, torbicu, sliku, majicu, večeru za dvoje, izlet, dentalne usluge, uljepšavanje noktiju, frizuru, vino. Humanitarna akcija "Umjesto dana narcisa 2020" provodit će se od 9. do 19. lipnja na Facebook profilu Kluba Gea Pula.

Radovi će vrijediti određeni broj bodova te će zainteresirani moći „bidati/licitirati“ veći broj bodova koji će ustvari biti iznos koji žele donirati. Osim toga, građani će donacijom od 30 bodova moći izabrati poklon iznenađenja. Radove i pokloni iznenađenja moći će se nakon 19. lipnja preuzeti u prostorijama Gea Pula u Nobileovoj ulici br. 1, svaki dan od 10 - 12 sati.

Za one koji žele donirati Geu, a nisu na Facebooku, svoje donacije mogu uplatiti na broj računa IBAN: HR1524070001500008268.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter