mediternski plesni centar

Poziv za plesne entuzijaste i profesionalce na radionicu u Svetvinčentu "Od plesa do publike"

(Foto: MPC)

(Foto: MPC)


Svi plesni entuzijasti i profesionalci pozvani su u  Svetvinčenatna plesnu radionici "Od plesa do pulblike" koja će se održavati 19. i 20. listopada u Mediteranskom plesnom centru.

U ovogodišnjoj MPC učionici, voditeljica Alexandra Madsen, plesna umjetnica i dramaturginja, održat će dvodnevni edukativni program sastoji se od tri modula; Ples i druge teme, Cinedance, i Analiziraj ovo, a ponudit će niz alata pomoću kojih pojedinac može pristupiti stvaranju  i analizi plesa što omogućuje bolje razumijevanje umjetničkih djela.

Za svaki modul polaznici će dobiti popratne materijale, pripreme odabranih igara i skice aktivnosti koje mogu koristiti u svom daljnjem radu s djecom, što je ujedno i cilj MPC Učionice.

Sudjelovanje u radionicama besplatno je uz opciju preporučene donacije. Prethodno plesno iskustvo nije nužno – sudionici trebaju ponijeti udobnu odjeću i dobru volju! Prijave za sudjelovanje su obavezne, a primaju se putem info@mediteranskiplesnicentar.hr najkasnije do četvrtka 17.10.2024. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter