Mića subota je to let ova sredo

U srijedu Dan općine Sveta Nedelja: The Night Express i Alen Vitasović za kraj

| Autor: Branko Biočić
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Dan Općine Sveta Nedelja proslavit će se u srijedu 16. listopada pod motom "Mića subota je to let ova sredo". Već od 10 sati kreće jutarnji program, gdje posjetitelji mogu doći na besplatnu marendu i zabaviti se uz DJ Shurkija i razne udruge koje će čekati u šatoru na igralištu pored OŠ u Nedešćini.

Svečana sjednica Općinskog vijeća, uz dodjela javnih priznanja, počet će u 11 sati. Tradicionalna izložba gljiva održat će se u prostorijama OŠ "Vitomir Širola Pajo" od 10 do 18 sati, a organizira je Društvo gljivara Labinšćine "Martinčica". Tog će se dana na glavnoj ulici u Nedešćini održati i tradicionalni sajam.

Boćarski turnir u parovima održat će se u poslijepodnevnim satima, od 17 sati kreće popodnevni program, a planirana je i zabava za djecu uz Silviju Golja i radionicu "Art and hot chocolate", Napuhanka i Lala Land. U 19 sati održava se misno slavlje u Crkvi Presvetog trojstva, a na igralištu će se održati nastup folklornih skupina i mažoretkinja. U 20 sati kreću zvijezde večeri The Night Express i Alen Vitasović&TheBand.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter